Pretter
Image default
Offers

Afvallen zonder honger? Het is mogelijk!

Dankzij de iSANO methode val je al snel 4 kilo in een week af. Hier leggen we je haarfijn uit hoe het werkt zodat jij ook aan de slag kunt.

Afvallen zonder honger

In tegenstelling tot gewone diëten en afvalrepen, is het gebruik van iSANO repen eenvoudig en effectief. Je spieren zullen niet verbrand worden, omdat bijna alleen vet wordt verbrand. Dit zorgt voor een snel, gezond en vooral duurzaam gewichtsverlies.

Tijdens de iSANO-intensieve fase staan ‚Äč‚Äčtien iSANO Classic- of Vegan-bars – evenals water – op het menu gedurende de dag. Eet elke 60 tot 90 minuten een reep en gezond afvallen is een feit.

Metabolisme is de basis van ons leven.

Alle chemische processen in ons lichaam vinden plaats door metabolisme. Kort gezegd zijn er twee delen:
Het metabolisme is verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van het lichaam, terwijl het energiemetabolisme de energie levert die nodig is voor alle lichamelijke functies en activiteiten.

Afhankelijk van de fysieke bouw, kunnen we een onderscheid maken tussen verschillende metabole types (ectomorf, mesomorf en endomorf), waarvan het metabolisme in snelheid verschilt, waardoor spieren en vet op een andere manier worden opgebouwd of verminderd.
Slechts 30% is gebaseerd op genetica, maar de resterende 70% is het resultaat van verschillende factoren die bepalen of en hoe we onze stofwisseling stimuleren of vertragen.

Als je iSANO wilt begrijpen, moet je het proberen. Het gebruik is de gemakkelijkste manier om erachter te komen waar deze dieetrevolutie over gaat. Vasten zonder honger, afvallen zonder energie te verliezen, eten zonder slecht geweten, leven zonder boodschappen stress – dit zijn de voordelen die iSANO biedt.

Eet om gezond en fit te worden. Met iSANO. Bewaar uw lichaamsspanning door het vermijden van de verkeerde of te veel voedingsstoffen. Overtollige energie wordt al snel omgezet in vet.

De formule van iSANO is in vijf jaar ontwikkeling klaar. Zuivere en natuurlijke grondstoffen garanderen de aanvoer van alle essentiële voedingsstoffen die je elke dag nodig hebt. De energie die nodig is voor de spijsvertering en het verwijderen van metabolisch afval wordt geminimaliseerd, terwijl de energievoorziening van de hersenen voldoende blijven. Voor het behoud van spieren tijdens het afvallen.

Eenvoudig gebruik en gebruiksklare porties dragen aanzienlijk bij aan het succes. Met slechts 1.000 kcal per dag heeft iSANO alles wat we nodig hebben in de vorm van aminozuren, vitaminen, mineralen en vetzuren. Ons lichaam zal niet eens beseffen dat het op dieet is.

Dankzij ISANO is voor de eerste keer snel en gezond gewichtsverlies mogelijk zonder honger. Dus zonder honger afvallen ? Probeer het eens uit!