Pretter
Image default
Home and Garden

4 grootste voordelen van laminaatvloeren

Wil je het uiterlijk van een kamer met een nieuwe vloer veranderen. Of misschien wil je zelfs je hele huis van een nieuw vloer voorzien? Of bedrijf? Het vergelijken van verschillende vloeren is een hele klus. Dus, als je niet zeker weet waar je moet beginnen, zijn hier een aantal redenen waarom laminaatvloeren de perfecte oplossing voor je zijn.

Duurzaamheid

Laminaat is een sterk, krasbestendig en zeer duurzaam vloeroppervlak. Beschermd door een taaie externe laag en harscoating. Het is geweldig voor gebieden met veel verkeer en huizen waar huisdieren en kinderen zijn. Kies voor algemeen residentieel en licht commercieel gebruik een laminaat met een AC-classificatie van 3 of hoger.

Eenvoudig te installeren

Thysfloor laminaat is veel eenvoudiger te installeren dan andere vloertypes. Dat komt omdat de planken zijn ontworpen om te vergrendelen, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn. Bovendien kan laminaat over de meeste bestaande vloeren worden “bewogen”, waardoor installatietijd wordt bespaard op andere soorten vloeren die mogelijk moeten worden vastgelijmd, geniet of vastgespijkerd. Het is zo eenvoudig te installeren, de meeste mensen kunnen het zelf doen. Het is een geweldig project voor elk niveau van doe-het-zelvers.

Uiterlijk van laminaatvloeren

Een van de beste voordelen van laminaatvloeren is de verscheidenheid aan aantrekkelijke stijlen. Laminaat is gemaakt met behulp van een high-definition printer die bijna elk realistisch ontwerp maakt waarvan je kunt dromen. Van hardhouten ontwerpen tot tegeldecor, laminaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, om nog maar te zwijgen van een verscheidenheid aan texturen.

Garanties op lange termijn

Elke fabrikant van laminaatvloeren biedt een soort van garantie. De minimale garantie die je zult vinden is één jaar. Je kunt langere garanties krijgen, tot en met levenslange garantiedekking. Met deze bescherming voor je volgende investering, ben je gedekt door fabrieksfouten van de vloer.

https://www.parket-winkel.be