Pretter
Image default
Home and Garden

RVS brievenbus een aanwinst voor de tuin

Aan tuinen wordt vaak veel aandacht besteed. Niet alleen de perkjes en plantensoorten moeten in orde zijn. Ook de bloembakken en betegelende vloer moet kloppen. Opvallend is vaak dat we van die ontzettende mooie woningen zien met gestucte muren, mooie hout constructies en een prachtige tuin met beplanting. Het enige waar men totaal geen aandacht aan heeft geschonken is de brievenbus!

Hoe is het mogelijk lieve mensen? Als je zo’n plaatje van een tuin hebt, dat je er dan voor kiest om bijvoorbeeld zo’n groene ptt brievenbus dan aan een hekkie te hangen. Waarom kies je in zo’n geval niet gewoon voor perfectie? En zorg je ervoor dat ook het laatste puntje op de i wordt gezet. Er zijn tegenwoordig heel wat brievenbussen te koop. Dus besteed er wat aandacht aan en kies voor een exemplaar dat goed bij jouw tuin matched.

Vergeet de brievenbus niet

De brievenbus, het ondergeschoven kindje van menig huishouden. Kosten nog moeite wordt voor de tuin gespaard, maar het paradepaardje blijft uit. En dat is jammer. Want de brievenbus is vaak een opvallend object in de tuin. Deze mag best uitblinken, maar hoeft ook niet heel expleciet in beeld te zijn natuurlijk! Gelukkig zijn er tegenwoordig veel materiaal goed te combineren en soms vind je zelfs tuin artikelen die van dezelfde materialen zijn gemaakt. Een corstenstaal brievenbus bijvoorbeeld. Deze zou bijvoorbeeld heel goed overkomen als je ook de omheiningen van je tuinperkjes van cortenstaal hebt. Een brievenbus cortenstaal is echt een eye catcher in de tuin. De oranje-bruin kleurige zuil pronkt in de tuin en zal snel herenigd worden met de groene planten en het paarse lavendel in de tuin. Heb je bloembakken van een natuursteen? Dan kun je ook gerust kiezen voor een rvs brievenbus. Dit omdat rvs vaak overal goed bij staat. Het is met elke stijl te combineren. Nadeel is dat rvs brievenbussen relatief duur zijn. Maar ze gaan vaak ook lang mee. En dat is natuurlijk ook wat waard. Zorg in ieder geval dat de brievenbus die je koopt groot genoeg is om post zoals enveloppen met postzegels, kleine pakketjes en A4 stukken gemakkelijk in je postbus passen. Heb je niet zoveel budget? Kies dan voor een stalen exemplaar met poedercoating. De donkergekleurde soorten zijn favoriet. Een beetje inspiratie doe je natuurlijk op bij een brievenbuswinkel. Yourmailbox.nl is zo’n winkel in alleen maar brievenbussen. Hier kun je rustig eens een kijkje nemen.