Pretter
Image default
Home and Garden

Vliegenramen op maat? Hier moet je op letten

Er is niets vervelender dan muggen die je ‘s nachts wakker houden of vliegen die tijdens de zomermaanden binnen zitten en op je fruit en andere zoetigheden afkomen. Wil je hier snel vanaf komen? Vliegenramen op maat aanschaffen is de beste oplossing. Vliegen, muggen, wespen, bijen en andere insecten komen niet meer binnen maar je profiteert nog steeds van frisse lucht.

Waar moet je op letten bij een vliegenraam op maat om de beste keuze te maken? Dat ontdek je hier. Vliegenramen op maat hebben een aantal grote voordelen. Ze zorgen voor genoeg frisse lucht tijdens de zomermaanden, maar ze bieden daarnaast ook goede bescherming tegen insecten.

Wat zijn de aandachtspunten bij aanschaf?

Houd rekening met het type raam

Het is in de eerste plaats belangrijk om te kijken naar het type raam dat jij hebt. Er zijn vliegenhorren voor draairamen, draaikiepramen maar ook dakramen of vliegendeuren en vliegenramen voor een schuifraam. Kijk ook naar de draairichting van het raam: gaat deze naar binnen of naar buiten open? Op basis hiervan kies je gemakkelijk en snel een geschikt vliegenraam.

Kies voor de juiste afmeting

De afmetingen van je raam spelen een grote rol. De maten bepalen de grootte van het vliegenraam. Vliegenramen op maat bestellen doe je wanneer je geen vliegenraam kunt vinden die op jouw raam past.

Let op kwaliteit

Zorg ervoor dat je niet inlevert op kwaliteit. Goedkoop is vaak duurkoop, ook als het gaat om vliegenramen op maat. Kijk daarom niet alleen naar de prijs, maar ook naar de kwaliteit. Hoe beter de vliegenramen, hoe langer je hier gebruik van kunt maken!